PEČENÝ PLNĚNÝ PANGÁSEK :-)
Potřebné ingredience
pangasius vcelku s kůží,anglická slanina,cibule,zázvor,koření nahrin,máslo.
Postup přípravy
rybu nakořeníme nahrinem,naplníme na kostičky nakrájenou slaninou,posypeme cibulí,přidáme nastrouhaný zázvor a dáme péct s máslem.necháme přikryté,až 10 minut před koncem odklopíme a necháme udělat křupavou kurčičku.
já k rybě přidala ještě krabí tyčinky.
jako přílohu jsem uvařila brambory ve šlupce.
většinou kupujeme filety,ale tahle ryba vcelku neměla chybu a chutnala úplně jinak.líp :-)
dobrou chuť
já k rybě přidala ještě krabí tyčinky.
jako přílohu jsem uvařila brambory ve šlupce.
většinou kupujeme filety,ale tahle ryba vcelku neměla chybu a chutnala úplně jinak.líp :-)
dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Bubalka
(upraveno)
25. 10. 2009, 21:17
to vypadá suprově.......mám dietu, slaninu vynechám, ale vyzkouším.....děkuji za receptík....
ADADANDA
(upraveno)
26. 10. 2009, 9:37
@Bubalka
blani,určo si ho kupte vcelku.to je fakt úplně jiná chuť.pá